Jayson Antonoff

Jayson Antonoff

美国区域总监 (IMT)

Reducing the impact that buildings have on climate change is a global issue, but tackling this effectively requires gathering, contextualizing, and distributing information on best practices with sensitivity to the political, cultural, and financial realities of each region.

Jayson Antonoff's picture

Jayson Antonoffz是GBPN美国区域中心负责人。美国区域中心位于市场转型研究所(IMT)华盛顿特区写字楼内。

在2012年5月入职市场转型研究所之前,Jayson任可持续发展和环境西雅图市办事处能源与气候变化政策顾问,并发起和实施了多项实现该市建筑节能减排目标的项目活动。他曾针对近9000座非住宅建筑和多住户建筑开发了西雅图强制性能效评测和能效披露项目,还该市率先试点开发了基于结果的能源规范模型。

此前,Jayson曾从事可再生能源资源部署的顾问服务,是可持续发展和公共咨询公司i-sustain的共同创始人。他毕业于得州大学(位于奥斯汀市),获电气工程学士学位,还持有丹麦奥尔堡大学可持续能源规划硕士学位。

了解IMT团队的更多信息,请点击这里

联系

+001 202 525 2883
jaysona1221